van Beem

Lang leve het buitenleven!

Buiten zijn is genieten. Genieten van de natuur en haar schoonheid die elk seizoen weer verrast. De vier elementen: water, lucht, aarde en vuur spelen hierbij een belangrijke rol. Van Beem Buitenleven en Barts Outdoor Kitchen beseffen het belang van deze elementen en de kracht die ontstaat door de elementen met elkaar te verbinden. Die verbinding ontdek je na het bekijken van de prachtige ontwerpen van Barts Outdoor Kitchen. Vloeibaar materiaal dat uithard in steenachtig materiaal. Zo wordt van een simpele grondstof als puur beton een verwonderlijke design keuken gemaakt. Strak, modern en oersterk. Het modulaire design van de buitenkeukens sluit perfect aan bij het luxe buitenleven dat te vinden is bij Van Beem Buitenleven.

PHOTO-2022-03-09-20-38-45

In onze 10.000m2 showroom in Zwanenburg staan exclusieve producten die het buitenleven nog aantrekkelijker maken. De verschillende voorbeeldtuinen, met op maat gemaakte overkappingen, tuinmeubelen, zonwering, spa’s en zwembaden bieden volop sfeer en inspiratie. Men kan bij ons terecht voor persoonlijk advies waarbij het project en de locatie van de klant centraal staat in plaats van een standaard advies met standaard afmetingen. Een scala aan mogelijkheden dus. Ook in de showroom is de verbinding tussen aarde, lucht, vuur en water zichtbaar. Je ziet ze op allerlei plekken terugkomen.

Van een rustgevend watergeluid van een zwembad en spa, de sfeervolle buitenkamers ingericht met tuinmeubelen en plantenbakken en het vuur wat gecreëerd wordt op één van de vele kooktoestellen. Veel van deze kooktoestellen kunnen verwerkt worden in de Barts Outdoor Kitchen. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue, een houtoven of een houtvuur in een kooktoestel. Zo verbindt het buitenleven niet alleen de elementen, maar ook de mensen. Familie en vrienden zijn een uiterst prettig gezelschap voor een ideale buitenkookavond. En waardevolle tijd met elkaar zorgt weer voor verbinding met elkaar.

IMG_0656
IMG_1557

Barts Outdoor Kitchen en Van Beem Buitenleven zorgen hiermee voor een verrijking van het buitenleven. Naast handgemaakte en kwalitatief hoge producten wordt ook aandacht besteed aan verduurzaming. Om die reden wordt de Barts buitenkeuken na de Floriade expositie beschikbaar gesteld aan zorgboerderij De Beemgaard waar mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding hebben. Middels werkzaamheden in de moestuin, de werkplaats en het verzorgen van dieren krijgen de deelnemers het gevoel erbij te horen. Ook hier zorgt verbinding voor een groene samenwerking, in dit geval één van maatschappelijke aard, waar Barts Outdoor Kitchen en Van Beem Buitenleven graag hun bijdrage aan leveren.