GROENE WANDEN

Onze inzending laat u 3 methoden zien om zowel binnen als buiten een gevel te bekleden:

LivePanel PACK van Mobilane

Dit is het groene wand systeem in een alles-in-1 pakket in vier verschillende standaard afmetingen. Met dit modulaire groene wandsysteem kan eenvoudig en snel een groene wand geïnstalleerd worden, ideaal voor ruimtes met één of meerdere kleine wandoppervlaktes. De basis van dit modulaire groene wandsysteem bestaat uit verwisselbare plantcassettes met sleuven welke geplaatst worden in gootprofielen die dienen als waterreservoir. Deze profielen worden eenvoudig, handmatig met water gevuld.

LivePanel PACK is geschikt voor installatie tegen nieuwe en bestaande wanden, voor zowel binnen als buiten. Variaties in het formaat en creatieve plantkeuze maakt LivePanel PACK een flexibel, ruimtebesparend groene wandsysteem met eindeloze toepassingsmogelijkheden. Het groene wandsysteem is ideaal voor kantoren, in huis, scholen, showrooms, winkel(etalages) en horeca.

WhatsApp Image 2022-04-12 at 12.00.55 PM

Levend wandsysteem van Greeningup

Het systeem is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan elke ruimte groener maken. Het levende wandsysteem is ontworpen rond de plantenfilosofie om een optimaal plantenwelzijn te bieden. De gebruikte materialen zijn biobased, lokaal ingekocht en 100% recyclebaar.

Het living wall systeem van Greeningup integreert alle componenten die nodig zijn voor een groene wand. Inclusief irrigatie, inlijsten, plantenbakken, gereedschap en meer. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk te installeren met zijn modulaire onderdelen.

Een andere praktische mogelijkheid die u hier ziet en die overal toepasbaar is, is het spannen van draden waarlangs klimplanten kunnen groeien.

In onze inzending laten wij u slechts 3 methoden zien, de mogelijkheden en toepassingen zijn echter eindeloos, denk hierbij aan kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en gevels. Maar bijvoorbeeld ook room-dividers voor kantoren en een plantenschilderij voor thuis behoren tot de mogelijkheden.

 

 

WhatsApp Image 2022-04-12 at 12.00.57 PM (2)

Partners