Over ons

Wie zijn Groencollectief Nederland?

Wie zijn wij?

Groencollectief Nederland is een landelijk samenwerkingsverband van regionaal opererende zelfstandige bedrijven, allen toonaangevend op het gebied van professionele groenvoorziening. Wij maken het verschil door onze regionale kracht – met de focus op klanttevredenheid en resultaat – te combineren met een landelijke dekking. Door effectieve samenwerking op het gebied van kennisdeling, innovatie en inkoop zijn wij een sterke partner voor de overheid, instellingen en het bedrijfsleven.

Wat doen wij?

Groencollectief Nederland werkt dagelijks met meer dan 500 groenspecialisten vanuit 10 vestigingen in het hele land aan professionele groenvoorziening. Wij verzorgen de aanleg, het onderhoud en beheer van complete buitenruimten. Door krachtenbundeling bieden we u een zeer ruim aanbod aan diensten en specialisten.

Wat betekent dit voor u?

Als relatie van Groencollectief Nederland bent u verzekerd van professionele dienstverlening. Wij combineren kennis, vakmanschap, kwaliteit en service met de nieuwste technieken en innovaties.

Wij garanderen u dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden volgens de meest recente wet- en regelgeving.

Nieuw: online magazine (gratis)

In ons online magazine leest u over actuele en interessante onderwerpen rondom (openbaar) groen. Mogen we u informeren en inspireren?

Schrijf in voor het (gratis) online magazine

Partners

Groencollectief Nederland is een landelijk samenwerkingsverband van regionaal opererende zelfstandige groenbedrijven bestaande uit de volgende partners:
Ronald Kusters
Ronald Kusters
Regio Zuid-West
Telefoonnummer: 
013-5159427
Rob van der Werf
Rob van der Werf
Regio Noord
Telefoonnummer: 
050-3012500
Ralf Vaessen
Ralf Vaessen
Regio Zuid-Oost
Telefoonnummer: 
077-4651708
Frank de Ridder
Frank de Ridder
Regio Midden
Telefoonnummer: 
0346-351880
Jeroen Helming
Jeroen Helming
Regio Oost
Telefoonnummer: 
0316-284834
Raymond Slijkerman
Raymond Slijkerman
Regio Noord-West
Telefoonnummer: 
0226-442844
Bas Veldhuizen
Bas Veldhuizen
Regio West
Telefoonnummer: 
0174-243665