Natuurlijk spelen

Ruim 80% van de kinderen wordt vrolijk van vrij buitenspelen. En ondertussen leggen ze een stevige basis voor de rest van hun leven. Onderzoek toont aan dat kinderen die veel buitenspelen en bewegen, gezonder en evenwichtiger op kunnen groeien. Van buitenspelen worden kinderen niet alleen gezonder, maar ook slimmer en socialer.

 

Bij natuurlijk spelen draait het om de fantasie van kinderen, om het aanspreken van hun creativiteit tijdens het spel. Kinderen verleggen met deze manier van spelen hun grenzen, kennen een grotere fysieke ontwikkeling en het biedt avontuur en uitdaging. Een groene omgeving bevordert bewezen de gezondheid.

 

Onze kennis en ervaring in natuurlijk spelen heeft geleid tot uiteenlopende bijzondere en aansprekende projecten. Elk speelgebied heeft unieke kwaliteiten/mogelijkheden en vraagt om een eigen oplossing. De inrichting van een speelgebied begint met een goed ontwerp. Groencollectief Nederland helpt u daarbij met het selecteren van de passende toestellen uit het zeer uitgebreide standaard assortiment.

Neem contact op met de adviseur in uw regio