Eikenprocessierups totaalzorg

Groencollectief Nederland heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van monitoring, preventieve en curatieve bestrijding van eikenprocessierups. Deze kennis is nu gebundeld in één totaalconcept met een landelijke dekking: Eikenprocessierups Totaalzorg. Met dit concept adviseren wij gemeenten, bedrijven, instellingen en particulieren in heel Nederland.

Eikenprocessierups Totaalzorg heeft de kennis en het materieel in huis om de eikenprocessierups efficiënt en succesvol te bestrijden. Wij monitoren de locaties waar de insecten zich ophouden en voeren preventieve en curatieve bestrijding uit. Ons advies is afgestemd op onderzoek naar de specifieke omstandigheden op locatie. Eerst brengen wij een gebruiksvriendelijk rapport uit, met oog voor flora en fauna. Vervolgens worden de rupsen preventief op biologische wijze bestreden. Bij voorkeur nog voor er sprake is van overlast.

Desgewenst kunnen we gemeenten ontzorgen door het inschakelen van een meldpunt voor haarden, klachten en aanvullende vragen. Vanzelfsprekend adviseren wij u over het volgende bestrijdingsseizoen.

Eikenprocessierups Totaalzorg: biologische bestrijding – curatief én preventief – in één totaalpakket.

Neem contact op met de adviseur in uw regio