Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen regelt het werk innovatief, duurzaam, met goed opgeleid personeel, een uitgebreid en prima onderhouden machinepark en natuurlijk met een servicegerichte werkhouding waarbij het gezegde afspraak is afspraak hoog in het vaandel staat.

Zaken doen met Herman Vaessen betekent groen geregeld!

Met de ecologische bedrijfstuin ‘Green Dream’, wonnen wij de ELCA Trend Award 2018. Deze hoge Europese onderscheiding wordt iedere twee jaar uitgereikt aan een project dat voldoet aan het hoogste professionele niveau in het groene vak waarin special aandacht wordt gegeven aan duurzaamheid en onderhoud.
Daarnaast waren we met ons project ‘De Oude Markt; een moderne groeiplaats voor bomen’ genomineerd voor het bomenproject van het jaar 2018; een landelijke wedstrijd van branchevereniging VHG. Klimaatadaptatie, hittestress, afkoppelen hemelwater, duurzame en innovatieve technieken. Actuele thema’s die in dit project allemaal aan bod komen.
De grootte van een klus maakt niet uit. Het aanleggen van een bedrijfstuin, het bestrijden van de Eikenprocessierups, het snoeien van een haag bij een zorgcomplex of een compleet park inrichten voor een gemeente: alle projecten krijgen de aandacht die het behoeft.

Contactpersoon:
Ralf Vaessen

Telefoonnummer:
077-4651708

E-mail:
ralf@groencollectiefnederland.nl

Website:
www.hermanvaessen.nl