De Ridder BV is een sportieve allround groenvoorziener met een passie voor onderhoud van golfbanen en een prettige woon- en leefomgeving voor íedereen. Bij (bedrijfs)tuinen en buiten sportterreinen verzorgen wij de aanleg, het beheer en onderhoud.

Al sinds 1926 staan bij familiebedrijf De Ridder inzet, vakkennis, flexibiliteit en productinnovatie centraal. Onze 90-jarige ervaring staat borg voor een optimale begeleiding van onze projecten. We investeren in een langdurige relatie met onze klanten waardoor wij onze werkwijze nog beter kunnen afstemmen op hun behoeften en wensen. Wij hebben een machinepark in eigen beheer, daarmee begrijpen wij de techniek achter het beheer van groen.

We focussen ons op de toekomst door te werken met vitaal groen, levende tuinen en we zijn actief betrokken bij de integrale duurzaamheid van producten en materialen die in de buitenruimte gebruikt worden. In alles wat we doen willen we toonaangevend zijn. Wij ontzorgen onze klant met duurzame en innovatieve oplossingen die inspelen op technologische en maatschappelijke veranderingen. Nu én in de toekomst!

Contactpersoon:
Frank de Ridder

Telefoonnummer:
0346-351880

E-mail:
frank@groencollectiefnederland.nl

Website:
www.deridder.nl